Vi erbjuder

​I första hand är butikens sortiment anpassat för det närliggande fisket, som t.ex. Mörrumsån med sina världsberömda laxar och stora havsöringar, samt de kringliggande vattnen med öring och regnbåge och inte minst det välkända kustfisket efter både gädda och havsöring.

Vi har inte längre någon postorderkatalog och ingen fungerande webshop. Därför kan vi bara råda dig som inte har möjlighet att besöka oss här i Mörrum, att du går in på våra leverantörers hemsidor och ser vad de har att erbjuda. Detta sortiment finner du även hos oss, med viss reservation för lagerhållning av alla artiklar. Om något saknas i vårt lager får vi hem detta på ett par dagar. Hör gärna av dig för leveranstid och prisuppgift. www-adresserna finns du på följande sidor "Våra artiklar" - "Flugor" - "Flugbindningsmaterial"

Vidare står vi gärna till tjänst med tips och råd. Vi ombesörjer boende och guidning, kastinstruktörer, mm. till både Mörrumsån, kusten och sjöarna i området. Du får naturligtvis gärna höra av dig per telefon om du föredrar detta. Affär/Shop, 0454-507 50, Mobil Lena, 070-555 00 39, Mobil Berne, 070-68 77 850.